januar 2016

18-01-2016 Lis og Lindy Søndergaard

Keilstruplunds arbejdsdag bliver i år lørdag den 21. maj.

Sæt kryds i kalenderen og kom og vær med. Det er altid hyggeligt og fornøjeligt - og så er det gavnligt for vores forenings økonomi. Der vil være opgaver for enhvers smag og formåen. Der skal laves frokost, brygges kaffe, hentes og bringes. Og for de fingersnilde skal vi lave nyt indgangsparti til legehuset. Der er også tungere opgaver, træfældninger og beskæringer, flisearbejde, lugning og maling.

Nærmere informationer kommer senere.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen 

14-01-2016 Lis og Lindy Søndergaard

I forbindelse med skift af lejere i nr. 34 har vi fået en vaskemaskine i overskud. Det er en AEG Lavamat, den fungerer men alderen er lidt uvis. Den kan afhentes af en interesseret beboer efter henvendelse til undertegnede.

Lindy / koordinator

12-01-2016 Lis og Lindy Søndergaard

Vores snerydder (Hansons Service) har igen bedt os opfordre til, at man parkerer bilerne i passende afstand fra kantstenen. Snefald/isslag kan forekomme når som helst her om vinteren, så vores opfordring er, at vi alle parkerer med ca. 30 cm afstand til kantsten i denne periode.

Hansons har anskaffet en særlig snerydningsmaskine til vores smalle fortove, men er bange for alligevel at komme til at ridse biler, der holder for tæt på fortovet.

Lindy / koordinator