Godt Nytår - opmærksomhed på at der er rotter i Keilstruplund

×

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/keilstruplund.dk/public_html/includes/menu.inc).
05-01-2020 Ole Gregersen

Først godt nytår til alle i Keilstruplund.

Vi har fået informationer om, at der som sent som i dag er set en rotte i Keilstruplund, nærmere bestemt i Kongevejsrækken. Der er også for et par dage siden samme sted set en kat med en stor rotteunge på slæb.

Så desværre har vi rotter i Keilstruplund. Og med stor sandsynlighed også en eller flere rottereder.

Ser du rotter eller noget der peger i den retning må du gerne gøre to ting, dels give os i bestyrelsen besked, MEN også det mest vigtige: DU skal straks anmelde det til Kommunen via hjemmesiden: https://www.rudersdal.dk/rotter

Lige en bemærkning om de brugte juletræer. Det er rigtig fint, det I har gjort med at klippe alle grene af og smide dem i containeren. I har været så venlige at sætte alle stammerne ved grønt-containeren. Dem putter jeg nu over på bålpladsen. Og det må i gerne gøre, hvis der er flere af jer, som har brug for at komme af med jeres træ. HUSK!!! der må kun komme grønt haveaffald i containeren - ingen plastic, ingen juletræsfødder, ikke noget husholdningsaffald m.m.

Ole Gregersen
Nr. 48

 

Kommentarer

Hej Ole, 
Rigtig fin anvisning. Jeg observerede en rotte i dag (5. januar, kl. 11) uden for vores skur ved hus nr. 83, og jeg har anmeldt det til kommunen.
Bh. Arne Simonsen

Tak Arne. Måske er det den samme rotte du har set, som en anden i jeres række har set løb rundt her i formiddag.
Godt at det bliver anmeldt. Vi skal holde rotterne i skak.

Hilsen

Ole Gregersen, nr. 48