Grenbunke fra i morgen onsdag d. 13. maj 2020

×

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/keilstruplund.dk/public_html/includes/menu.inc).
12-05-2020 Ole Gregersen

Kære alle.

Der er bare rigtig meget gang i Keilstruplund og forsk. projekter. Vi har på rimelig kort tid fået tømt containeren to gange. Lige nu har vi en dejlig tom container. Men der er gang i etablering af mange fundamenter til de nye affaldsbeholdere, hækklipning, almindelig beskæring. Og samtidig begynder vi en større beskærings- og fældningsrunde efter vores markvandring tilbage i april måned. SÅ NU BLIVER DET TILLADT, AT SMIDE GRENAFFALD PÅ OPPE PÅ TOPPEN AF SKRÅNINGEN VED BÅLPLADSEN. Det vil være godt hvis vi kan samle det midt på toppen af skråningen - sådan nogenlunde i en stor bunke.
Så undgå så vidt muligt at anvende grønt-containeren i den kommende periode.

Jeg kommer lige ind med to tilføjelser - da det har udviklet sig lidt i den gale retning på skråningen - skrevet med et lunt glimt i øjet!

Det vil være fint hvis vi alle HUSKER at lægge grenaffaldet oven i den nuværende bunke, så den ikke bliver bredere. Så vil vi opnå flere fordele:

  • ødelægges mindre græsareal
  • det bliver lettere for vognmanden at grappe det
  • der skal ryddes mindre op bagefter
  • der er bedre mulighed for at komme op på bålpladsen med trillebør og barnevogn

Og der er dømt grenbunke til og med den 05. juni 2020. 

Rigtig fornøjelse og god weekend.

Ole Gregersen, nr. 48