Har du problemer med at få varme i huset?

×

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/keilstruplund.dk/public_html/includes/menu.inc).
21-09-2019 Ole Gregersen

Jeg har problemer med at få varme i huset. Og derfor spurgte jeg Ole Norlin til råds. Jeg synes jeg vil dele hans gode råd med alle i Keilstruplund. Der kunne være andre af jer, der har samme udfordring:
1:
Der burde komme varme i dit hus, når du åbner for dine radiatorer.
2:
Jeg åbnede for et par af mine radiatorer forleden dag, og der kom varme i radiatorerne, men min gulvvarme i badeværelset var længe om at komme i gang.
3:
Har du husket at åbne for hovedhanerne ved gulvet i ingeniørgangen – hvis du altså har haft dem lukket.
4:
Jeg tænker at dine radiatorventiler måske sidder fast. Prøv at åbne for alle radiatorer, og se om der ikke kommer varme i nogle af dem. Hvis ja, så ved du at der er cirkulation til dit hus.
5:
De radiatorer, som ikke bliver varme, har tilsyneladende et ventil problem.
6:
Her kan det hjælpe at afmontere termostaten og motionere metalpinden eller banke forsigtigt med en hammer på siden af T-stykket.
Brug evt. en lille klods eller en klud, som du banker på i stedet for at banke direkte på metalpinden eller T-stykket. Hvis du gør det direkte, så skal du være forsigtig.

God fornøjelse!

Ole G.
Nr. 48