NYT om Generalforsamlingen den 23. oktober 2019

×

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/keilstruplund.dk/public_html/includes/menu.inc).

Ekstraordinær generalforsamling Onsdag den 23. oktober 2019 kl. 19:00 – 22:30
I Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1 - Glassalen (1. sal)

På baggrund af en henvendelse fra en grundejer har bestyrelsen fået en juridisk vurdering af, hvilken afstemningsform der skal anvendes ved den ekstraordinære generalforsamling. Efter foreningsret kræver det udtrykkelig hjemmel i vedtægterne, hvis en beslutning kun kan træffes med kvalificeret flertal. Det kan også ses i den juridiske litteratur.

Da vores Vedtægter kun indeholder hjemmel til dette ved vedtægtsændringer, vil vi ikke kunne lade afstemningen om affaldssortering gå ind under denne bestemmelse. Det betyder konkret, at vi er nødsaget til at ændre afstemningsform på den ekstraordinære generalforsamling.

Så det vil være med almindeligt simpelt flertal. Altså skal alle afstemninger på generalforsamlingen gennemføres efter § 17, 1. afsnit i Vedtægterne:

Alle valg og almindeligt foreliggende sager afgøres ved simpel stemmeflerhed - een stemme pr. parcel, der kan udøves af ejeren eller dennes ægtefælle eller ved fuldmagt fra ejeren. Afstemningen kan ske ved håndsoprækning. Dog skal afstemningen ske skriftligt, når 1/3 af de tilstedeværende medlemmer eller bestyrelsen kræver skriftlig afstemning.”

Det betyder konkret, at generalforsamlingen kan afvikles uanset antallet af fremmødte. Og at alle afstemninger skal gennemføres med simpelt flertal.

Derfor har vi udsendt indkaldelsen med denne berigtigelse igen til alle grundejere med mailadresse. Ligeledes er bestyrelsens forslag konsekvensrettet i forhold til afstemningsformen.

Vi omdeler senere i dag indkaldelsen og forslag, så vi er sikre på at alle har set denne berigtigelse. Som jo gør det ekstra vigtigt at møde op.

Bemærk!!! Øvrige materialer i forhold til generalforsamlingen er præcis de samme - og der er ingen ændringer i forhold til dem. Alle materialer findes på hjemmesiden under "Referater" - "Generalforsamling"-

HUSK!
Jf. Vedtægternes § 16 skal bestyrelsen modtage forslag fra grundejerne senest 8 dage inden den pågældende generalforsamling (23.10.19). Vi henstiller, at forslag kommer til bestyrelsens kendskab så hurtigt som muligt og inden fristens udløb.

Har du spørgsmål må du gerne stille dem inden vi kommer frem til generalforsamlingen

For at få den mest optimale afviklingen af generalforsamlingen opfordres du til at stille dine spørgsmål på forhånd, altså inden generalforsamlingen. Så kan vi få mulighed og tid til at undersøge tingene, hvis det er nødvendigt.

Spørgsmål sendes til: formand@keilstruplund.dk

Du kan også ringe på mobiltelefon 40 20 43 53 eller komme forbi dør, nr. 48.

Ole Gregersen, formand
Nr. 48