Rensning af tagrender i Keilstruplund

×

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/keilstruplund.dk/public_html/includes/menu.inc).

Rensning af tagrender i Keilstruplund

På det netop afholdte bestyrelsesmøde besluttede vi at afvise et forslag om, at Grundejerforeningen skal stå for rensning af tagrender og nedløbsrør som en fælles løsning betalt via det fælles kontingent. Den enkelte grundejer har nu mulighed for selv at indgå en aftale med firmaet: RENT IND – er har du kontaktoplysninger på firmaet: mail jb@rentind.dk – telefon 26 16 20 81

Du kan se mere om firmaet på: https://www.rentind.dk/
Hvis du vil gøre brug af tilbuddet er prisen kr. 450,- pr. hus (ex. moms)

Firmaet Rent Ind er kendt i Keilstruplund, da de pudser vinduer og gør rent hos mange i bebyggelsen. F.eks. har været firmaet været oppe på taget i Blok D og konstateret, at rensning af tagrender og nedløbsrør er kraftig påkrævet.

Årsagen til at vi i bestyrelsen afviser, at det skal være et fælles anliggende er af økonomiske, juridiske og praktiske grunde. F.eks. har vi jo lige konstateret, at et stort flertal ikke ville betale et større kontingent til en fælles løsning omkring affaldssortering. Her var 55% imod stigning i kontingentet og 33% for en evt. kontingentstigning.

Ole Gregersen, nr. 48

N.B. Bestyrelsen kommer med andre initiativer i forhold til løsning af forsk. serviceopgaver i Keilstruplund.