STØJSVAG ASFALT PÅ KONGEVEJEN – JUHU – nu mangler vi bare det sidste stykke

×

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/keilstruplund.dk/public_html/includes/menu.inc).
06-11-2019 Ole Gregersen

STØJSVAG ASFALT PÅ KONGEVEJEN

Bestyrelsen har med stor glæde over den seneste periode konstateret, at der er blevet arbejdet sent om aftenen og om natten på Kongevejen meget tæt på Keilstruplund. Glæden bunder i et meget stærkt ønske om at vi nu endelig ville få mindre trafikstøj i vores bebyggelse, specielt ”Kongevejsrækken”.
Nu kan vi så konstatere, at Kommunen er stoppet med at lægge den støjsvage asfalt på Kongevejen. Og derfor har vi ikke fået hele Keilstruplund dækket ind.
Vi har derfor straks henvendt os til Kommunen, da vi mener at vi har en aftale om, at hele Keilstruplund skulle dækkes ind via støjsvag asfalt på Kongevejen.

Kommunen har i dag svaret os således:

Tak for din mail. Det er korrekt, at den nye belægning slutter, når man kommer til Birkerød. Det skyldes, at den gamle belægning var dårligst og ældst på dette stykke. Den gamle belægning var fra 1999, og det næste stykke forbi jeres grundejerforening er fra 2005. 

Jeg er ikke bekendt med den dialog, der tidligere har været mellem jer og forvaltningen. Det er beklageligt, hvis I er blevet stillet noget i udsigt, som ikke er blevet indfriet.

Jeg kan ikke love jer eksakt, hvornår der vil komme nyt støjreducerende slidlag på den strækning af Kongevejen, men vi har strækningen med på vores prioriteringsliste for kommende års asfaltarbejder

Bestyrelsen følger op på sagen overfor Kommunen i begyndelsen af det nye år. 

Hilsen

Ole Gregersen, nr. 48