Vintersnerydning står for døren

×

Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2405 af /var/www/keilstruplund.dk/public_html/includes/menu.inc).
01-12-2019 Ole Gregersen

Vintersnerydning står for døren

Vi skal minde om 3 ting her på grænsen til snerydningsperioden.

1:
Beskæring
Den enkelte grundejer har pligt til at beskære sin beplantning, så den ikke hænger i vejen for manden med snerydningsmaskinen og andre der færdes på fortovet. Det vil sige, at beplantningen skal skæres ind til ca. 30 cm fra fortovet. Tjek lige om du har noget der hænger ud over dit fortov til gene for andre

2:
Snerydning
Hvis der er udsigt til snevejr, henstilles det at biler parkeres min. 30 cm fra fortovskanten, så de ikke kommer til at stå i vejen for snerydningsmaskinen.
Det er meget vigtigt, da snerydderen ellers må kører udenom den pågældende matrikel.

Normalt kommer Hansons kun en gang om dagen, så tidligt som muligt og rydder sne og hvis der er behov for det salter de også efter snerydningen. Hansons kommer også og salter, hvis vejrudsigten (DMI) indikere at der er behov for det.

3:
Snedrydning og ansvar
Selvom der ryddes sne på fortovet, overtager grundejerforeningen hermed ikke grundejernes forsikringsmæssige forpligtelser til at rydde sne og sørge for, at der ikke er glat.

Vi skal igen henlede grundejerens opmærksomhed på, at man som ejer har ansvar for at rydde sne og glatførebekæmpe ud for sin ejendom.

Selvom vi har en snerydningsordning i Keilstruplund, fritager dette ikke den enkelte grundejer for ansvaret for snerydning og glatførebekæmpelse!
Sker der derfor f.eks. en faldskade på dit fortov, så vil det være din husejeransvarsforsikring, der må dække.

Tidsrum
Som grundejer har du pligt til at rydde sne og glatførebekæmpe i følgende tidsrum:

  • Mandag til lørdag: 07.00 – 22.00
  • Søn- og helligdage: 08.00 – 22.00

I den periode, hvor du f.eks. er på arbejdet og derfor ikke kan løfte sit ansvar, vil din husejeransvarsforsikring dække, såfremt der indtræder en skade. 

Ole Gregersen, nr. 48